1156. Proroštvo dano Raymondu Aguileri 7. Ožujka 1998. u 7:13.

Komentari: Nakon što sam primio ovo kratko Proroštvo ostao sam potpuno iscrpljen i omamljen oko tri sata iza toga. Mora da Snaga Svetog Duha stvarno trese duhovni svijet. Duhovno ratovanje postaje sve intenzivnije svaki dan. Moram ovdje slaviti Gospodina jer nemam pojma kako se uspijevam držati. Ponekad se osjećam kao bjesni pas koji vuče krpu, a drugi put se osjećam kao bjesni pas koji trči sa repom podvijenim među nogama. Svo ovo duhovno ratovanje me duhovno uzbuđuje, ali znam da ja ništa ne činim u duhu ili u tijelu. Ipak shvaćam da je ovo duhovno ratovanje na smrt svega što poznajemo.

Proroštvo: Ja sam Bog Abrahamov. Ja sam Bog Jakovljev, Bog Izakov, Bog Mojsijev, Bog Samuelov, Bog Ezekielov, Bog Izaijin, Bog Jeremijin, Bog svega što je bilo, Bog svega što jest, Bog svega što će biti! Jedini Mir koji će zahvatiti ovaj svijet je u dan, u sat, sekunde kada Moj Sin Isus Krist Nazarećanin dođe i riješi probleme ovoga svijeta, sa Snagom i Silom Jahvinom, sa Snagom i Silom Isusa Krista Nazarećanina, sa Snagom i Silom Svetog Duha. Sav mir i spokoj koji zapadne ovaj svijet prije tog dana nije stvaran! Privremen je. Jer Jahvina Ljubav je Mir. Jer Ljubav Isusa Krista je Mir. Jer Ljubav Svetog Duha je Mir.

ZABILJEŽI MOJE RIJEČI! Čitaj Bibliju! Proučavaj Knjigu Otkrivenja. Proučavaj Riječi Proroka. Budi krotak, budi ponizan, uzimaj Gospodnju večeru i Moli, Moli, Moli. Jer događaji koji dolaze na ovaj svijet će biti ekstremno užasni za sve kojih se tiču, koji nisu pod Krvi Isusa Krista Nazarećanina, pod tim Kišobranom, pod tom Riječi. Jer čišćenje vatrom je pred vama. Ako vjeruješ da te tvoj muž, tvoja žena, tvoja crkva, tvoja vlada – može zaštititi. Bit ćeš izgubljen! Jer samo Isus Krist Nazarećanin kroz Snagu Svetog Duha, kroz Snagu Jahve će te zaštititi. Kroz Njegove Riječi, kroz Njegove Anđele, kroz Njegovu Ljubav. (gotovo)

putthelightin.com courtesy of prophecy.org

Leave a Reply