1900. Proroštvo dano Raymondu Aguileri 21. Prosinca 2006. u 2:14

Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam Gospodim Neba. Ja sam Gospodim zemlje. Ja sam Gospodim svega što je bilo, svega što jest, svega što će biti. Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam. Samostreli su spremni. Strijelci pucaju u zrak. Rat u Nebu je vatren. Rat na zemlji će početi kada dva vrha počnu tražiti jedan vrh koji je puno viši od manjeg vrha, ali počet će kraj kraja. Vatra će biti žestoka, oluja će trajati do kraja. Oni koji čitaju Bibliju, oni koji vjeruju u Jahvu, Isusa Krista i Svetog Duha će preživjeti, bit će spašeni. Oni koji igraju igre s Riječju Božjom, sa Biblijom će ostati u pepelu. Baklja je upaljena, bubnjevi daju svoj zvuk, utrka će početi, iskra koja je zapalila svijet do pepela je pred vama.

Slava Ocu. Slava Sinu. Slava Svetom Duhu. Sva Snaga, sva Sila pripadaju Ocu, Sinu, Svetom Duhu. Zapamtite; kada vidite patku sa bijelom vrpcom oko vrata kako leti nebom, to će biti znak kraja pred vama. Sve će doći do točke. Sve će doći kraju. Budite jaki. Budite hrabri. Pomozite jedan drugome, jer kraj je pred vama.

Vođe Božje crkve trebaju nanovo pročitati Bibliju, trebaju se nanovo istrenirati, trebaju biti poslušni Bogu. Vođe koji to neće, postat će pepeo i past će u jamu sa svom svojom slavom, i svom svojom samonametnutom silom, koja nije ništa. Nije važno zovete li se prorokom, pastorom, svećenikom, evanđelistom, biskupom, papom – ime nije važno. Ako niste jaki u Riječi, snažni u molitvi, snažni u poslušnosti – izgubili ste. Držite se za nogu đavla, a on će vas odvesti u jamu pakla. Sjetite se, kada se smokvin list počne mjenjati tada dolazi do promjene u zraku. Ili ste za Mene ili ste protiv Mene. Ja nemam milosrđa za one koji su protiv Mene. Tako neka bude! Tako neka bude! Tako neka bude! (gotovo)

Dvadeset minuta kasnije Gospodin je rekao:
“Muslimanska vjera će osvojiti i uništiti svoje vlastite do kraja.”
“Božja Sila je Snažna. Božja Sila će nadvladati.” (gotovo)

Vizija:
Gospodin mi je pokazao vitku nevjestu kako se priprema za vjenčanje. Bila je odjevena u bijelo. (gotovo)

Vizija:
Ljudi odjeveni u bijelu odjeću žrtvuju kokoš. (gotovo)

 

putthelightin.com courtesy of prophecy.org

Leave a Reply