2073. Proroštvo dano Raymondu Aguileri 20. Prosinca 2011 u 16:19.

Ne-razumljivi jezici:

Proroštvo:

Slušajte Moje Riječi; bliži se dan kada će započeti rat. Rat će započeti i dotaknuti svakoga na planeti. Možete zakopati svoju glavu u pijesak. Možete se sakriti u svoju sobu. Možete se nastaviti igrati, pretvarati se da nije ovdje, ali doći će, svidjelo se to vama ili ne. Narod će ustati protiv naroda. Ljudi će umirati kao muhe. Upozoravao sam ovaj planet tisućama godina. Očistite svoje puteve, činite što je ispravno, slijedite Moju Riječ. Stalno šaljem proroke, a vi nećete slušati. Zatvorite svoje oči, začepite svoje uši i pretvarate se da ne postojim.

Rat je iza ugla. Dogodit će se kad ga najmanje očekujete. Mrtva tjelesa će biti uobičajena. Glad će biti uobičajena. Vjerujete da ste tako pametni. Vjerujete da ste mudri. Jedini mudri čitaju Bibliju, poslušni su Mojoj Riječi, ponizuju se. Pomažu jedan drugomu sa ljubaznošću kako god mogu.

Poslušnost – poslušnost Bogu je važna, iako ne razumijete kada vam Gospodin kaže da učinite nešto. Bolje to učinite! Ja ne igram igre. To nije nešto gdje možete reći, “Pa učinit ću to kasnije. Čekat ću na potvrdu.” Ako uistinu znate da sam Ja, bolje to učinite! Zapamtite, uzimajte Gospodnju večeru, pomažite svojoj braći i sestrama na ulici. Čitajte Riječ, molite, molite, i molite. Molite za sebe, molite za svoju braću i sestre. Molite kao što nikada prije niste molili. Jer ovaj rat će dotaknuti svakoga. Zapamtite, samo budale će se baviti svojim poslom i pretvarati se da se ništa ne događa. Budite mudri, budite pametni, tražite svojeg Oca Jahvu, Isusa Krista i Svetog Duha.

Jao vama propovjednicima koji tražite novac, mislite da ste pametni. Mislite da ste mudri. Mislite da ste bogati. Zgnječit ću vas kao što gnječim muhu. Nećete Mi moći reći da ne znate ili da niste razumijeli jer vaš idol je banka, vaš idol je desetina. Ne zanima me koliko veliki mislite da jeste ili kako pametni. Zgnječit ću vas kao muhu.

Tako neka bude! Tako neka bude! Evo dolazi rat koji će zaplašiti svijet. Zapamtite Moje Riječi, jer Jahve ne laže. Jahve je stvaran. Isus Krist Nazarećanin je stvaran. Sveti Duh je stvaran. Zapamtite, đavo je stvaran također, i on vas želi, i zove vas. Zapamtite, slijedite Gospodina, Isusa Krista, Svetog Duha i vašeg Oca Jahvu, i molite i molite. Tako neka bude! Tako neka bude! (gotovo)

 

putthelightin.com courtesy of prophecy.org

Leave a Reply