2274. Proroštvo – London, Pariz i Izrael će biti napadnuti

„London, Pariz i Izrael će biti napadnuti sa silom i moći, ali tvoj Bog će zaštititi Svoje ljude tamo.“

2274. Proroštvo dano 10. Travnja 2015. u 00:23

Šume su izgorile, ali narast će ponovno. Vaš Gospodin Jahve, Isus Krist i Sveti Duh mogu učiniti da ponovno naraste sve što je izgoreno.

Gledaj sjeme koje si posadio u posudama na trijemu. Ono će narasti i možeš jesti ono što požanješ. London, Pariz i Izrael će biti napadnuti sa silom i moći, ali tvoj Bog će zaštititi Svoje ljude tamo. Ostani fokusiran Moj Reymundo jer ćeš uskoro ići na put. Novac će stići. Moji Anđeli će biti s tobom. Fokusiraj se i moli, fokusiraj se i moli i tvoj Otac u Nebu će riješiti probleme koje imaš kod kuće. Sila i Moć su govorile. Tvoj Otac u Nebu ne griješi. Znao sam sve prije nego što si se rodio i kakav će biti završetak.

Ljudi ovoga svijeta hodaju u tijelu i nemaju razumijevanja za stvari Duha. Duhom ispunjeni Kršćani razumiju stvari Jahve, Isusa Krista i Svetog Duha. Dovoljno si star da bi razumio kako je kratak život na ovoj planeti. Ljudima je teško razumijeti vječni život, ali to je istina. Ostani miran i moli, jer Ja čujem i vidim sve.

Sjećaš li se kada je auto prešao preko Carlovog gležnja? Tvoj Bog – Jahve, Isus Krist i Sveti Duh su ga štitili. Ovo je dovoljno, idi u krevet i odmori, jer sutra imamo još posla za učiniti. Tako neka bude! Tako neka bude! Tako neka bude!

putthelightin.com courtesy of prophecy.org

Leave a Reply