2285. Proroštvo dano Raymondu Aguileri 3. Lipnja 2015. u 17:15

Reymundo, želim da se više fokusiraš na nadolazeće misijsko putovanje. Slat ću većinu fondova za ovu misiju u narednih pet tjedana, zatim neko kasnije vrijeme iza toga. Duhovno se fokusiraj i fizički pripremi svoje tijelo za ovo misijsko putovanje. Tvoji partneri također to trebaju učiniti.

Znam da si čuo za Veliki kineski zid; no, postoje također veliki duhovni zidovi oko svijeta. Oni će početi padati jedan po jedan dok svi ne padnu. To je jedan od razloga za ovo misijsko putovanje. Dogodit će se promjene na ovom malom planetu. Svijet zla će pokušati uništiti ono što je pravedno.

Ljudi trebaju prestati slijediti čovječju crkvu i čitati cijelu Bibliju, moliti i moliti, dok im Sveti Duh ne počne pokazivati puteve Jahve, Isusa Krista i Svetog Duha. Svjetovni pastori te ne mogu zaštititi; ne mogu čak ni sebe zaštititi. Prestanite slijediti slijepce i slušajte Svetog Duha. Tamo je Sila nad Silama. Zlo će vam se suprotstaviti; nos u nos, oko u oko, duh u Duh.

Molite za Mojeg Reymunda, jer on ima mnogo na svojem tanjuru. Sve će proći dobro sa ovim misijskim putovanjem, jer je bilo planirano godinama. Jahve zna srce i On je u kontroli svega na ovom malenom planetu. Tako neka bude! Tako neka bude! Tako neka bude!

 

putthelightin.com courtesy of prophecy.org

Leave a Reply