2293. Proroštvo dano Raymondu Aguileri 2. Srpnja 2015. u 6:15

Kada bi osoba trebala tražiti Boga? To bi trebalo biti čim se probudite! Trebali biste slaviti i častiti Boga. Traženje Boga je prva stvar koju biste trebali učiniti. Ne kada ste na smrtnoj postelji.

Vaš Bog, Jahve, Isus Krist, i Sveti Duh vidi sve i istinski čita vaše srce. Molite u tri i u sedam jer to želite, ne jer morate. Dnevne molitve bi vam trebale biti uobičajene.

Razmišljanje svjetovnog kršćanina je molitva; kada se nešto loše događa, na njihovoj smrtnoj postelji, ili na crkvenim sastancima. Jahve, Isus Krist, i Sveti Duh zna sve o vama. On zna budite li se moleći, zahvaljujete li Gospodinu kada jedete, kada vidite sve blagoslove koje vam je dao, kada molite za stvari koje trebate i želite. Vaš Bog vidi koliko često molite za svoju obitelj i prijatelje.

Molitva je vaš početak SNAGE u Tijelu Kristovom. Ona otvara Vrata u Nebo i k vašem Bogu. Molitva i slavljenje, molitva i slavljenje, molitva i slavljenje je SNAŽNI udarac stvarima ovoga grešnog Svijeta.

Tražite i naći ćete! Tražite i naći ćete! Tražite i naći ćete! Shvaćate li sada Moju Poantu. Tako neka bude! Tako neka bude! Tako neka bude!

putthelightin.com courtesy of prophecy.org

Leave a Reply