311. Proroštvo dano Raymondu Aguileri 26. Ožujka 1993. u 22:09 na engleskom

Ja poznajem, Ja poznajem Čovjekov način. Čovjekov način je prljav, je nečist. Čovjekov način nema ništa sa Bogom. Jahvom, Isusom Kristom, i Svetim Duhom. Čovjekov način je od jame, od pakla, od Lucifera. Moja Djeco svijeta slušajte Moje Riječi jer stigao je dan koji je izjavljen prije mnogo tisuća godina kroz druge Proroke.

Očistite svoje djelo. Tražite svojeg Boga i molite. Spustite se na svoja koljena i molite se čitavim svojim srcem, umom, i dušom. Molite za oproštenje, molite se vašem Gospodinu Isusu Kristu Nazarećaninu. Molite, i Molite, i Molite. Sveti Duh će vas voditi, upravit će vas. Jer krvava kupelj svijeta će početi kada Slon pojede slamku. Zapamtite, kada Slon pojede slamku će biti početak krvave kupelji.

Jer čovjekova mudrost je od jame. Zapamtite to. Ovo je Jahve, Stvoritelj Svemira, Svoritelj svega što vidite, svega što dodirujete, sa Mojim Sinom Isusom Kristom Nazarećaninom, i Svetim Duhom. Pozdrav Moja Djeco. Budite jaki, budite hrabri, Molite i Molite. Pokajte se za svoje grijehe i Molite. Širite Riječ Božju, Zvonite Zvono Slobode. Zvonite Zvono Slobode, Zvono Spasenja, Zvono Probuđenja, tako kaže Jahve.

putthelightin.com courtesy of prophecy.org

Leave a Reply