52. Proroštvo dano Raymondu Aguileri 15. Svibnja 1992. na Engleskom.

Volim vas. Volim vas. Volim vas. Mir, Mir neka je s vama. Mir s vama. Mir, Mir neka je s vama. Jer sve što je u Nebu je pod vašim nogama. Jer sve što je u Nebu je pod vašim nogama, Moja Djeco. Sve što trebate učiniti je tražiti. Sve što trebate učiniti je tražiti. Tražite i bit će dano.

Pokajte se. Pokajte se za svoje Grijehe. Volim vas. Volim vas. Tražite i bit će dano. O Moja Djeco, Moja Djeco, Moje Ljubavi, Moje Ovce, Moja Janjadi, po Krvi Isusa Krista Nazarećanina, otkupljeni ste.

Kroz Krv Isusa. Pripadate Isusu. Pripadate Isusu, Kralju Svijeta. Isusu Kristu Nazarećaninu vašem Spasitelju.

Mjesec, mjesec će postati crven. Mjesec će postati crven, a zvijezde će pasti, jer je tako zapisano.

Nebo, nebo je u Ratu. Anđeli, Anđeli Isusa Krista se bore, i pobjeđuju. O, toliko vas volim Moja Djeco. Po Krvi Isusa Krista, spašeni ste.

Budite pažljivi. Budite jaki. Budite pažljivi, i Budite jaki. Jer niste od ovoga Svijeta. Nista od ovoga Svijeta. Pobrinite se za sebe. Sveti Duh će vas voditi, i učiti vas putu pravednosti, i u Ruke Isusove.

Brinite jedan za drugoga. Brinite jedan za drugoga. Prestanite imati tvrdu glavu. Oprostite, oprostite svojim neprijateljima. Voli svoje neprijatelje. Volite svoje neprijatelje. Volite kao dijete, i čut ću vas, i čut ću vas.

Vidim mnogo tjeskobe. Vidim mnogo tjeskobe, ali budite strpljivi. Budite strpljivi jer ćete Mir naći u Nebu. Nebo je Lijepo, ali razumijet ćete. Uskoro ćete razumijeti, jer Nebo, Nebo je načinjeno za Svece Isusa Krista.

Tako, ostanite čisti, i dijelite Riječ Isusa Krista s nevjernicima jer oni ju također moraju čuti. Volim vas. Volim vas. Volim vas. Ovo je Isus. Ovo je Isus. Ovo je Isus. Pomažite jedan drugomu. Pomažite jedan drugomu.

putthelightin.com courtesy of prophecy.org

Leave a Reply