94. Proroštvo dano Raymondu Aguileri 16. Lipnja 1992. u 15:04 utorak u jezicima engleskom i nerazumljivim jezicima.

Ramzes, Ramzes će se početi kretati prema naprijed kad Vrana poleti prema zapadu, ali Buba će ostati odostraga jer Buba je ranjena i Buba će pasti. Kada Kovčeg bude na mjestu, Oblak sa Isusom Kristom Nazarećaninom će primiti kršćane sa čistim Srcem, čistim Umom, čistim Tijelom, poslušne. One koji su poslušni Meni, Jahvi u malim stvarima. Stvari koje odbacite kao “Učinit ću to sutra jer danas sam umoran”; stvari za koje kažete “To nije Moj Posao, to je Posao nekoga drugoga”;jer Jahve gleda na Srce, i nema zamislivog postojećeg načina da Me se zavara.

Jer Putevi i Načini Jahve nikada neće biti isti kao oni Čovjeka. Morate gledati na Isusa Krista Nazarećanina i Sveti Duh će vam pokazati i voditi vas. Ljudi svijeta, nije važno jeste li grešnik ili kršćanin ili u new Ageu. Nije važno kako se nazivate. NALJEPNICA Meni nije važna. Sve što Mi je važno je da činite drugima onako kako bi htjeli da drugi čine vama. Volite svojeg bližnjega. Pokajte se za svoje grijehe kada padnete i gledajte na Isusa Krista Nazarećanina, Mojeg Sina.

Bazično je Jednostavno. Izravno je. Čisto je. Pomozite jedan drugomu. Zašto je to tako teško razumijeti? Imate toliko mnogo različitih Vjera i toliko mnogo različitih Religija u Ime Krista. Toliko mnogo vas je zbunjeno po pitanju Krista. Tražite ga onamo i ovamo. Tražite ga u Crkvi. Tražite ga gdje god mislite da bi mogao biti. Zašto ste tako slijepi? Savjetnik, Tješitelj je upravo tamo, s vama UPRAVO SADA, OVOGA TRENUTKA.

On vam govori. Pokušava vam pokazati put prema Isusu Kristu Nazarećaninu. Sve što trebate učiniti je izvaditi ruke iz svojih ušiju i maknuti ih sa svojih očiju. Slušajte! Slušajte glas koji vam govori da budete dobri. Slušajte glas koji vam govori da pomognete jedan drugomu. Prestanite sa tom Pohlepom, tim Hvaljenjem i Nadutošću čak i ako je u ime Isusa Krista jer Isus ne želi nikoga tko se Nadima, bilo koga tko se Hvali. Ponizite se, brinite se jedan za drugoga, za bolesnog, hromog, beskućnika.

Imate toliko mnogo problema. Žao mi je reći da stvarno nitko ne pomaže drugomu na način kako je bilo upućeno u Bibliji. Svatko ide svojim vlastitim putem. Toliko ste zabrinuti za Doktrinu. Toliko se brinete da budete prihvaćeni od strane grupe u vašoj Crkvi. Želim da budete u grupi sa beskućnikom, gladnim, bolesnim. To je biti u grupi. To je grupa kojoj je Krist došao pomoći: Onima koji nisu imali nikoga; onima koji smrde kad im se približite; onima koji su toliko mršavi da padaju na lice; onima koji se po noći smrzavaju jer spavaju na ulicama; onima koje su demoni toliko uvukli u droge i seks da ne znaju što da učine.

Dao sam vam Moć kroz Svetog Duha da izgonite demone, iscjeljujete bolesne. Svi darovi su vam dani ali vi ste toliko zauzeti u svojim malim klikovima, u svojoj maloj Crkvi pokušavajući zadovoljiti jedan drugoga. Koja Šteta. Koja Šteta. Koja Šteta. Volim vas sve, i želim da svi živite u Nebu. Nije važno što ste učinili. Nije važno što činite. Ono što je važno je ako čujete Moju Riječ i ne ispravite svoje puteve. Jer tada ste izgubljeni, đavao vas je zadobio.

Jer Zakon Jahve, Zakon Isusa Krista, Zakon Svetog Duha je stvarno jednostavan. Okrenite se Isusu. Isus je put k Meni, Jahvi. Snaga Svetog Duha vam je na raspolaganju. Čitajte Bibliju otvorenim Umom. Nemojte diktirati drugim ljudima što bih Ja htio reći, to je Moj Posao. Ja govorim Ljudima ono što želim. NIJE NA VAMA DA STAVLJATE RIJEČI U MOJA USTA. Jer Ja sam savršeno sposoban da govorim za Sebe.

Vaši teolozi su jednostavno… Stvarno ne znam kako objasniti, “Kako i kada” događaje koji će se dogoditi. Gdje možete stajati čvrsto i voditi svoje stado u sigurnost, tako lako se poljuljate. Tako ste brzi da osudite, tako ste osuđiujući. Okrenite se Isusu; tako je jednostavno, izravno. Posvetiti ću Stado jer vodstvo je potpuno zbunjeno.

Još postoji malen dio koji nije otpao, ali ti istinski teolozi, ti istinski sljedbenici Kristovi nemaju sljedeće: Nemaju skupe aute, skupa odijela, skupe frizure, skupe riječi. Ti istinski Pastori žive u olucima jedu s ljudima kojima treba pomoć. Dali su im svoju odjeću sa sebe. Okolo hodaju gladni. Hodaju okolo bez odjeće, ali oni Me istinski vole čitavim svojim Srcem i Dušom. Kada vide nekoga kome je potrebna pomoć postoji takvo breme u njihovim srcima. Suze im dolaze na oči zbog njihovih ograničenih sredstava koja generalno nisu ništa osim molitve i malenog znaka pažnje.

Ljubav koju imaju prema Meni je dana svim onima koji Me trebaju. To su istinski Pastiri Mojeg Stada. To su istinski sljedbenici Moje Riječi. Ne oni koji žive u lijepim kućama. Ne oni koji govore lijepe riječi. Ne oni koji Slave sebe i Napuhuju se, puni Ega i Ponosa. Oni koji žive u getu i služe jedan na jedan. Ne morate dogovarati sastanak s njima da biste ih vidjeli. Oni nemaju zauzet raspored da bi im trebale tajnice.

Jer oni žive kako je živio Krist. Oni pomažu siromašnima, starima. Neki od njih ne čine ništa od velike važnosti u odnosu na novac, ali oni daju svoje uho. Daju svoju ruku. Svo Moje Stado, svaki pojedini od vas bi trebao činiti ISTO. Pomažući svojem bližnjemu, pomažući djetetu kojemu je potrebna pomoć, hraneći gladne jer vi ste svi Svećenici, svaki pojedini od vas.

Tako, kao što je Moje Ime Jahve, Stvoritelj Neba i Zemlje kroz Snagu Svetog Duha, sa Mojim Sinom Isusom Kristom Nazarećaninom, izdajem nalog svim Mojim Svećenicima, Mojim Svecima da čine kao što zapovijedam. Nemojte čekati do sutra. Učinite to Sada jer kraj dolazi. Svijet će biti gotov. Nemojte ovisiti o svojim Pastorima jer su izgubljeni. Oni su tako napuhani i umotani u svoju teologiju. Koja Šteta. Koja Šteta.

Tako Moje Stado, Sveti Duh će početi stavljati iskre bremena na vas, da molite, molite za svoje bližnje, da posegnete za svojim prijateljima i svojim neprijateljima. Da vam pomogne da se pokajete. Da pomognete drugima da se pokaju jer tako će Tijelo Kristovo ići zajedno kroz Tijelo, ne kroz Vodstvo, jer Vodstvo će pasti jer su zbunjeni i izgubljeni.

Tako Moji Sveci, uzmite to na sebe, idite kucati na vrata, dijelite letke. Stojte na svojim krovovima, činite što god morate da spasite svoju bližnju Braću i Sestre, jer kao što sam rekao prije mnogo prošlih godina, “Kraj će doći kada se najmanje nadate.” Reciste svojoj Braći i Sestrama, i svojoj najbližoj obitelji, jer vaša najbliža obitelj je polazišna točka.

Jer Nebo je čudesno, ali pakao je mjesto na kojem ne biste htjeli da vaša obitelj bude; vaša Majka, vaš Otac, vaš Brat, vaše Sestre. Jer ako ne slušate Moje Riječi neki će biti u Nebu, a neka Braća i Sestre na drugom mjestu. To ne želite niti Ja to želim.

Sveti Duh je tamo da vam da što god trebate. Morate vjerovati Jahvi Bogu, Isusu Kristu, i Svetom Duhu. Jer vrlo skoro na vašem Planetu će biti nevolja. Igrači imaju svoje uloge i znaju ih dobro. Sotonin gnjev će pasti na Crkvu sa suzama na Mojim Očima jer vas molim da se ojačate; okrenite se Mojem Sinu, Isusu Kristu. Pokajte se! Nemojte ovisiti o svojim Pastorima, svojim Vođama. Jer ćete pasti s njima. Ojačajte se; idite kucati na vrata; učinite što god morate učiniti. Jer vaše nagrade u Nebu će biti mnogo. Jer Ja znam čije je Srce Čisto, a čije nije. I vaša nagrada u Nebu će biti velika. (Nerazumljivi jezici?)

Hvala ti Moj Oče. Hvala i Čast i Slava neka budu Ocu. Hvala i Čast i Slava neka budu Ocu. Hvala i Čast i Slava neka budu Ocu. Hvala ti Oče jer Moja Volja je tvoja Volja, i tvoja Volja, Volja neka bude učinjena. U skladu sa Riječi koja je u Bibliji. U skladu sa onim što je izjavljeno kroz Proroke. Hvala i Slava neka budu Ocu. Hvala i Slava neka budu Ocu. Hvala i Slava neka budu Ocu. Hvala neka bude Ocu.

 

Prophecy.org

Leave a Reply