98. Proroštvo dano Raymondu Aguileri 18. Lipnja 1992.u 11h na Engleskom.

Volim vas. Umijeće Ljubavi je jednostavno. Umijeće Ljubavi je davanje sebe nekome u potpunosti. Polaganje svojeg života bez predomišljanja, to je Ljubav. To je uvijek davanje i nikada ne očekivanje ičega za uzvrat. Ljubav je nešto iznad sebe. Ljubav ne može biti sadržana. Ljubav teče kao Rijeka bujica. Ljubav je početak Rođenja. Ljubav i djelovanje Ljubavi nije od Tijela.

Ona je Stvorenje Stvoritelja. Jer Stvoritelj je Čista Ljubav. Ljubav vam pomaže rasti. Ljubav vas čini jačima. Ljubav vas čini mudrima. Ljubav vas dovodi bliže Jahvi, Isusu Kristu, Svetom Duhu. Ljubav je ono za čime bi svaki Kršćanin trebao težiti, za Ljubavlju Kristovom, Ljubavlju Svetog Duha, Ljubavlju Oca, Jahve. Vaš Bog nije složen. Vaš Bog je jednostavan. Jednostavno Ljubav. To nije teško razumijeti. Morate zaboraviti sebe.

Znam mnogi Ljudi nikad ne bi mogli razumijeti takvu izjavu, a opet tako je jednostavna. Svatko ju ima. Svatko ju može upotrijebiti. Svatko ju treba. Ali ako ne vježbate svoju Ljubav prema bližnjem čovjeku, čak i u malim stvarima, vaš Duh nikada neće biti ispunjen. Uvijek će vam nešto nedostajati. Uvijek ćete imati tu žudnju Nezadovoljstva jer ono što dajete, u obliku Ljubavi, morate imati ispunjeno u vašem Duhu.

Vi posegnete za Mojim Sinom Isusom Kristom iz Ljubavi i On će posegnuti za vama, iz Ljubavi. On poseže za vama bez da vi to znate. Ja posežem za vama. Sveti Duh poseže za vama. Mi svi imamo Ruke raširene. Želimo vas držati. Želimo vas dotaknuti. Želimo vas Voljeti. Želimo se brinuti za vas. Želimo vas zaštititi, sve iz te jedne Riječi, Ljubav.

Ali vi imate izbor da Nas Volite ili ne. Riječ je bazično jednostavna, ali čovjek je načinio tako složeno značenje tolikih riječi koje su bazično jednostavne. Jer ako želite ići u Nebo, morate znati kako Ljubiti i ne tražiti ništa za uzvrat. Učinite to jer želite, jer je Krist Volio vas. On je umro za vas jer je Volio Mene. Umro je za vas. Poslao sam Svojeg Sina da umre za vas jer sam vas Volio.

Govorim vam sada jer vas Volim. Želim da čujete i razumijete Ljubav koja je na Mojim Usnama. Jer ako će vas išta spasiti, to će biti Ljubav koja raste u vašem Srcu, koja komunicira sa Mnom. Nije ono što vam kažu Pastori, Teolozi, Političari. Imate toliko etiketa i titula, ali to nije važno.

Najvažnije je da Me Volite iznad svega ostalog. I bit ćete u redu kroz sve kušnje i nevolje, kroz uspone i padove ovog Svijeta. Jer nikada vas neću napustiti ako Me Volite i Ja Volim vas. Stvorit ćemo tu nesalomljivu vezu koju ništa u Svemiru ne može slomiti. Jer čak i ako pobjegnete Ja vas neću pustiti jer vas Volim. Jer znam da ćete se vratiti. Jer Me Volite.

Moja Djeco, jednostavno je. Tako je jednostavno. Volite vašeg Oca u Nebu, Stvoritelja Neba i Zemlje, s Mojim Sinom Isusom Kristom Nazarećaninom, i Svetim Duhom. To je sve što sam tražio od Adama i Eve, samo da Me Vole i Ja bi ih Volio, ali od pada, od pada u Edenskom Vrtu, sve je pomiješano, preokrenuto naopako od strane vašeg Glavnog neprijatelja, đavla. Ali Ja gradim Svoj Novi Eden, Svoje Novo Nebo, Svoj Novi Svijet i započinjem nanovo, svježe, čisto. Tu je, iza ugla.

Nadam se da Me slušate otvorenim Srcem jer tako je blizu. Tako je blizu. Uplašilo bi vas kada biste znali datum. Ali svodi se na osnovnu Riječ koja je bila upotrijebljena u Edenskom Vrtu. “Ljubav.” Ta Riječ će biti ponovno uspostavljena baš kao i Vrt, prije mnogo godina, kada su Me vaši Roditelji napustili, ali slušajte, to ne znači da je gotovo. Samo znači da se približavamo Novom Nivou, Novom Svijetu, Novom Vrtu.

Pripremite svoja Srca i popnite se u Korablju. Sjetite se Noe. On Me je Volio i Ja sam Volio njega. Dan Noe je ovdje još jednom. Zapamtite, Volim vas. To je sve. To je važno. Nikada nemojte napustite vašeg Oca, vašeg Kralja Kraljeva, vašeg Gospodara Gospodara, Isusa Krista Nazarećanina, Provoditelja Mojeg Zakona. Po Snazi Svetog Duha dovest ću vas kući jako brzo. Jako brzo. Volim vas, nikada ne zaboravite to. Jahve vas Voli. Vaš Bog zauvijek.

putthelightin.com courtesy of prophecy.org

Leave a Reply